Kontrol test brine i štiti vašu privatnosti i koristi tehnologije koje omogućavaju sigurno korištenje naših internetskih stranica. Koristeći se našim stranicama, pristajete na postupanje s podacima kako je navedeno u ovom dokumentu.

Prikupljanje osobnih podataka

Kontrol test može putem alata za automatsko prikupljanje podataka, kao što su web-pratilice i kolačići, automatski prikupljati statističke podatke o posjetima naših stranica, kao što su npr. IP adresa, vrijeme posjeta stranicama, geografski podaci posjetitelja, vrsta preglednika i slično. Navedeni podaci koriste se isključivo u svrhu unaprjeđenja našeg poslovanja.

Sigurnost osobnih podataka i datoteka s dokumentima

Sve prikupljene podatke čuvamo u strogoj tajnosti i ne prosljeđujemo ih trećim osobama.

Sve dokumente koje nam prosljeđujete u svrhu slanja upita ili naručivanja naših usluga čuvamo u potpunoj tajnosti i ne prosljeđujemo ih trećim osobama.

Upotreba kolačića

Kontrol test može koristiti male podatkovne datoteke, tzv. ‘kolačiće’ pomoću kojih može saznati kako se koristite internetom te time bolje prilagoditi svoje web-stranice vašim potrebama. Kolačiće možete blokirati u svom pregledniku.

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogućili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hoćete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slično.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama Vašeg internetskog preglednika.

Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na našim internetskim stranicama.

Kako možete obrisati kolačiće?

Suglasnost za kolačiće na našim stranicama možete povući kada god želite. Njih možete obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili koristeći specijalizirane softvere za to. Napominjemo kako onemogućavanje svih cookiesa može uzrokovati probleme u funkcioniranju većine stranica, pa tako i naše internetske stranice. Upute za postavke cookiesa u vašem pregledniku možete pronaći na sljedećim adresama:

Odricanje od odgovornosti

Svi sadržaji navedeni na našim stranicama stavljeni su posjetiteljima na raspolaganje u najboljoj namjeri da pružimo aktualne i točne informacije u vezi usluga koje nudimo. Međutim, ne odgovaramo za ispravnost informacija, preporuka ili savjeta te ostale sadržaje koji su poveznicama povezani s našim web-stranicama ili na koje upućujemo u našim sadržajima.